Розпочалася змiна статусу Вашим дітям на: «Є можливість зарахування до ЗДО»

 

ШАНОВНІ БАТЬКИ НАШИХ МАЙБУТНІХ ВИХОВАНЦІВ!

Розпочалася змiна статусу Вашим дітям на: «Є можливість зарахування до ЗДО»

1. Заявник самостійно стежить за черговістю та статусом своєї заявки в Реєстрі. При зміні статусу автоматично на електронну адресу заявника буде вiдправлене електронне повідомлення з оповіщенням про його зміну (п.3.2 ПОЛОЖЕННЯ про порядок загальноï електpoннoï реєстрації дітей до ЗДО ВМТГ — далi ПОЛОЖЕННЯ)
2. У разі встановлення такого статусу, Заявник зобов’язується протягом 30 календарних днів подати керівнику ЗДО усi необхiднi документи для зарахування (передбачені п.3.3 ПОЛОЖЕННЯ та пп.8-10 ПОЛОЖЕННЯ про заклад дошкільної освіти), а саме:
•реєстраційну картку про встановлення статусу щодо можливості зарахування в даний ЗДО, яка роздруковується з розділу «Перевірка статусу заявки по серії та номеру свідоцтва про народження» з персонального комп’ютера або в Центрі адміністративних послуг Вінницької міської ради;
•свідоцтво про народження дитини + копію;
•довідку про місце реєстрації дитини + копію;
•документи + копії, що підтверджують пiльговий статус дитини (за наявності, якщо заявник вказав пiльгу під час реєстрації);
•заяву про зарахування (один з батьків або особа, що їх замінює особисто звертається до завідувача ЗДО для написання заяви про прийняття дитини (при собі мати паспорт);
• медичнi документи:
— [ ] довідку від сімейного лікаря, видану вiдповiдно до статті 15 Закону України «Про захист населення вiд iнфекцiйних хвороб», з висновком про те, що дитина може відвідувати ЗДО
— [ ] довідку сімейного лікаря про епідеміологічне оточення; (береться за три дні до початку відвідування дитиною закладу освіти)
— [ ] копію форми № 063/0 «Карта профілактичних щеплень», завірену сімейним лікарем (штамп лікарні, печатка лікаря та печатка для довідок).

 КЗ «ДНЗ № 17 ВМР» наразі працює як черговий заклад дошкільної освіти ВМТГ в умовах воєнного стану.
Для надання можливості відвідувати дитиною черговий ЗДО обов’язковими умовами є наявність вільних місць та офіційне працевлаштування обох батьків.
Діти, батьки яких не працюють, зараховуватимуться без можливості відвідування ними закладу. Місце за дитиною зберігається до закінчення воєнного стану в Україні.
Термін подачі документів до — 06.10.2022р. 

Керівник — Сметанюк Інна Станіславівна.
Години прийому батьків:
Понеділок — 16.00 — 18.00
Вівторок — 10.00 — 12.00
Середа — 15.00 — 17.00
Четвер -10.00 — 12.00
П’ятниця -09.00-11.00

admin

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *