Наше меню

                                                                                                  20.11.2024                       

 Затверджено  —  Інна Сметанюк

 

Сніданок:

  •  Каша  пшенична  розсипчаста  із  цибулею
  • М’ясо  по- італійськи
  •  Салат з  капусти,  моркви та  яблук
  • Хліб  цільнозерновий 
  • Фрукти свіжі ( банан- середні та  старші, яблуко- ясла, молодші)

Обід:  

  • Суп з  сочевиці з м’ясною фрикаделькою
  • Макаронник з м’ясом
  • Буряк тушкований ( з чорносливом- середні, старші)
  • Хліб цільнозерновий ( з з сиром- середні, старші)
  • Компот з  плодів  сушених

 

Вечеря:

  • Пудинг сирно-морквяний
  • Гарбуз запечений з яблуком
  •  Чай каркаде
  • Поради батькам:    рибні страви