Перемога у конкурсі «Дитячі історії про…»

Нагородження грамотою департаменту освіти Вінницької міської ради за перемогу у дитячому конкурсі «Дитячі історії про…» у номінації «Цікаві історії» визначено книгу Біжан Михайлика «Казка про Дем’яна і Різдвяне диво», яку він створював спільно з родиною. Рухомі ігрові частини створюють справжнє диво при її перегляді, креативне оформлення та справжня Різдвяна історія захоплює і дивує. У книзі розповідається про маленького хлопчика Дем’яна, який був дуже добрий і світлий душею, мріяв знайти Зірку Надії для усіх людей на землі. Він усім допомагав, завжди турботливо відносився до батьків, піклувався про хворих та стареньких людей. А ще він щоранку молився за мир у своїй країні, за воїнів, і за свого батька, який захищав рідну Батьківщину. Подолавши суворі казкові перешкоди, його мрія збувається і він знаходить «Зірку Надії». Це була кришталева зірка. Він став на пагорбі і підняв зірку над головою. Раптом вона засяяла неймовірним сяйвом, а промені полинули у кожну будівлю. Люди почали визирати з будинків, щоб побачити диво на власні очі. Зірка випромінювала чарівне світло, яке приносило відчуття миру, щастя і надії. Люди почали прощати образи один одному. Ті, хто були хворі, відчули полегшення. Злі ставали добрими, а скупі — щедрими. Ті, хто чекав звістки з війни — почули добрі новини. Це було справжнє Різдвяне диво.
Дем’ян стояв, а зірка не переставала сяяти. Неподалік загуділа вантажівка. Хлопчик побачив людей у військовій формі. Це були волонтери. Раптом у Дем’яна зявилась чудова ідея. Він швидко підбіг до військових і сказав: «Шановні волонтери! Я хочу передати цю Зірку Надії усім нашим солдатам. Ця зірка чарівна, вона зігріває серця від холоду і зла, а ще вона заліковує рани. Вона допоможе усім, хто має щире серце і добру душу». Покотилась сльоза із очей дорослих. Вони узяли кришталеву зірку і подякували Дем’яну.
Хлопчик був щасливим, адже його мрія збулась, мрія про справжнє Різдвяне Диво!

Відеоперегляд можна побачити за посиланнямhttps://www.facebook.com/100011132133506/videos/pcb.3527116370837629/240383002408957

admin

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *