Підсумки проведення Фестивалю дитячої творчості «Сяйво талантів»

 Інформація про підсумки проведення в КЗ «ДНЗ №17  ВМР» конкурсу

«З Україною в серці» у рамках фестивалю дитячої творчості

«Сяйво талантів»

На виконання Програми розвитку освіти Вінницької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, відповідно до плану роботи Департаменту освіти Вінницької міської ради, з метою виявлення обдарованих дітей у сфері мистецтва, вдосконалення майстерності вокального співу, хореографії, декламування, подальшого розвитку та пропаганди кращих досягнень народного та сучасного мистецтва, духовних надбань українського народу, розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку та з нагоди відзначення Дня захисту дітей.

 Відповідно наказу департаменту освіти та наказу по закладу КЗ «ДНЗ №17 ВМР»  був проведений  онлайн-конкурс  «З Україною в серці» у рамках фестивалю дитячої творчості «Сяйво талантів» серед дітей дошкільного віку з 16.05.2022 по 01.06.2022 року та визначено переможців  І туру конкурсу. У конкурсі взяли участь 17 дошкільників.

Доведено інформацію щодо проведення конкурсу «З Україною в серці» до відома працівників та членів родин вихованців КЗ «ДНЗ № 17 ВМР», розмістивши на сторінці ЗДО 17  у групі  Facebook та у Теlegram каналі. Відзняті відео із виступом дітей були розміщені у Facebook під хештегом З_ВІРОЮ_В_СЕБЕ,_В_МАЙБУТНЄ_В_УКРАЇНУ!

Слід відзначити вихователів груп № 12, 7, 4, 5, 3, 10, 8, 2, 6 та батьків вихованців, які долучились до співпраці та прийняли активну участь у конкурсі.

За підсумками членами конкурсної комісії КЗ «ДНЗ № 17 ВМР»  онлайн-Конкурс «З Україною в серці» визначено наступних переможців:

ХУДОЖНЄ ЧИТАННЯ:

 Панчук Аріна, група №12;

Лисак Соломія, група № 8;

Лисенко Уляна, група № 5;

Розлог Ніна, група №10;

Степаненко Маргарита, група № 12

ХОРЕОГРАФІЧНИЙ ЖАНР:

Тарасова Віолетта, група №4;

Темченко Аніта, група №7.

ВОКАЛЬНИЙ ЖАНР:

Лисак Соломія, група № 8

Солоненко Уляна, група №12;

Кушнерчук Марія, група № 10

Яницька Дар’я, група № 10

Горецька Марія, група № 10

Шарун Аня, група № 12

Мошноріз Анічка і Софієчка, група №2

Мельник Рома, група №8

І місце —  Панчук Аріна з  віршованим твором  Вікторії Ковтун «За Україну молюсь» у номінації «Художнє читання»;

І місцеЛисак Соломія, пісня «Ой у лузі червона калина» у номінації «Вокальний жанр»;

Усіх  учасників онлайн-конкурсу  було нагороджено дипломами та Грамотами за перемогу.

            Конкурс сприяв створенню умов для розвитку творчого потенціалу дошкільнят, вихованню патріотичних почуттів, налагодженню партнерської взаємодії з батьками вихованців, розвитку та  впровадженню дистанційної роботи в закладі.

  

 

 

 

admin

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *