Відкриття освітнього проєкту «Природу люблять малюки — компостують залюбки!»

30 вересня у нашому закладі відбулося відкриття освітнього проєкту «Природу люблять малюки — компостують залюбки!» У формі екологічного квесту «Екомандрівка Черв’яка-Торфяка» дошкільники старшої групи №12 мали змогу повправлятися у новому для них способі переробки органічних відходів — компостуванні. Діти переконалися яке велике значення має екологія, природа та збереження навколишнього середовища. Завдяки майстерності головних акторів квесту Черв’яка Торфяка, Господаря та Господині, діти зрозуміли, що компостер робить справжні перетворення: сміття та відходи стають цінним добривом.
Захід відбувся за підтримки проєкту “Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що анонсований німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH».
Щиро вдячні Департаменту освіти Вінницької міської ради , що подарували компостер та іграшкові набори для садівництва, щоб наші діти через ігрову діяльність навчались не засмічувати природу та змалку дбати про екологічну безпеку нашої Планети. 

admin

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *