Реалізація міжнародної програми для дітей віком від 4 до 6 років FIRST LEGO League Discover

КЗ «ДНЗ №17 ВМР» у березні 2023 року отримав гранд SUPER POWERED-2023 для реалізації міжнародної програми для дітей віком від 4 до 6 років FIRST LEGO League Discover. Це вступна STEM програма в ігровій формі для команд дітей з використанням конструктора LEGO Duplo. Як результат заклад отримав для подальшого використання набори LEGO Education. 

Педагоги закладу розпочали активно вивчати технологію «Шість цеглинок» з застосуванням наборів LEGO Education для подальшого використання в освітньому просторі ЗДО. Дана методика покликана сприяти не лише розвитку ключових компетентностей дошкільників, але й на реалізацію ігрового та діяльнісного підходу. В результаті проведеного інтерактивного воркшопу 27 квітня 2023 року педагоги переконалися, що «Шість цеглинок» — це цілий комплекс ігор-завдань  з використанням конструктора LEGO Duplo для розвитку мислення, мовлення, уваги та творчої фантазії дошкільника.

Весело та пізнавально пройшли Лего турніри «Енергію зберігаємо-про майбутнє дбаємо» спільно з родинами вихованців в рамках реалізації Міжнародної програми для дітей віком від 4 до 6 років FIRST LEGO League Discover.

З відео матеріалами організованого заходу можна ознайомитися за посиланням: https://youtu.be/KhIHKexqwiQ

 

admin

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *