Проведення тематичного Дня вишиванки ( 18.05.2023) в ЗДО

Наразі — особливий час. Час єднання української нації. Зараз ми надзвичайно згуртовані, об’єднанні, цілеспрямовані, натхненні подвигами наших Захисників, всім серцем віддані їм та Україні. Сьогодні вишиванка – це не просто генетичний код української нації, це – наш визнаний світом бренд. Цьогоріч 18 травня українці усього світу відзначають свято свого національного одягу – вишиванки. Тож педагогічний, батьківський та дитячі колективи закладу з задоволенням приєдналися до заходів, присвячених Дню вишиванки.

Вишиванка — символ України,
Кожної великої родини,
Нашої історії та мови

Залюбки одягаємо її знову.

Посміхайтеся світанку
Одягайте вишиванки!
Нехай бачить світ і люди
Україна є і буде!
Традиційно усі дотримувалися відповідного дрес-коду з елементами вишивки, педагоги підготували для малят цікаві українські народні ігри, організовану освітню діяльність.
Відео можна переглянути за посиланням:
Спільний флешмоб «А в нашого Шума», танцювальний мікс старших дошкільників «Ой у лузі червона калина» згуртував родину нашого закладу та сприяв формуванню національної свідомості, вихованню партіотичних почуттів.
Відео можна переглянути за посиланням:
Вишиванка — генетичний код українців. Колективи Вінницький ліцей N20 та КЗ «ДНЗ №17 ВМР» у вишитому одязі на спортивному стадіоні ліцею створили величезну «живу» вишиванку. Якщо ми будемо гуртуватися навколо наших істинно національних українських цінностей – ми будемо справжніми українцями в нашій українській державі!
 
Відео можна переглянути за посиланням:

 

admin

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *